Norsk Folkemuseum velger City Security

Norsk Folkemuseum velger City Security som leverandør av mobilt vakthold og sikkerhetstjenester. Det ble klart for kort tid siden, etter at Norsk Folkemuseum i samarbeid med flere museer på Bygdøy i Oslo gikk ut på anbud med oppdraget. Oppdraget er i hovedsak å verne om bygninger og verdier på museumsområdene. Tildeling skjer etter en nøye vurdering av flere deltakere i anbudsrunden som nettopp er gjennomført.

Norsk Folkemuseum er et stort museum i Oslo. Det viser dagliglivets kulturhistorie i Norge fra 1500-tallet og fram til i dag, og museet inngår i stiftelsen Norsk Folkemuseum. Blant attraksjonene er Gol stavkirke fra ca. år 1200. Hus fra norske bygdemiljøer er samlet i gårdstun fra forskjellige distrikter, hus fra byene er plassert i kvartalsbebyggelse i museets «Gamleby».

-Vi ser at vi kan gi en merverdi til museene på Bygdøy, og at de får akkurat det de ber om til en fornuftig pris for oss og dem. Museene har hatt fokus på både kvalitet i sikkerhetstjenesten og en bærekraftig pris for stiftelsen. Det sier Anders Ek, daglig leder i City Security.

-Vi har en god dialog om hvordan vi sammen kan utvikle vaktholdet i en løsning som gjør at museene får den tryggheten de har behov for. Det gjelder særlig på brannvern og veiledning av nød-etatene om det skulle skje noe.

City Security ser frem til å starte oppdraget om kort tid.

Kontaktperson for dette oppdraget er:

Daglig leder, Anders Ek, post@citysecurity.no, tlf. +47 22 75 15 00

Les mer om City Security

Les mer om Norsk Folkemuseum

Bilde: Gol Stavkirke Haakon Harriss, Norsk Folkemuseum (http://norskfolkemuseum.no)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle