Om oss

Vil du vite mer om bedriften?

Om City Security

Vi er på jobb hver dag for å levere til våre kunder. Det er det som gjør at City Security er og blir et selskap som utvikles i takt med hva markedet ønsker. Denne mentaliteten ligger også hos alle våre ansatte – I bunn og grunn er nettopp dét, det viktigste vi har.

City Security AS ble startet 1.januar 2011 med ordinære vektertjenester og arrangementsikkerhet som satsningsområde. I august 2014 overtok City Security selskapet Oslo Eiendomsservice AS og tilbyr også vaktmestertjenester. City Security er kåret til «Gaselle-bedrift» av avisen DagensNæringsliv for 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020. Det er en anerkjennelse for selskapets økonomiske utvikling siden starten.

Selskapet kan tilby alt innen vakthold for små og store bedrifter, og private kunder i Oslo-området. Kompetansen vår er særdeles god innen stasjonært vakthold og mobilt vakthold. City Security AS er et selskap med erfaring utover den ordinære oppgaven innen sikkerhet, og vi leverer tjenester som er tilpasset våre kunder. Helt fra starten har vi villet satse på å gi en mer personlig tjeneste. City Security har ledere og vektere med over 20 års erfaring fra vekterbransjen.

I dag har City Security – med vel over ca. 240 ansatte – vakthold for blant annet Sporveien og Oslo Spektrum. City Security har ledere og ansatte som har lang og bred erfaring innen eventsikkerhet – vi jobber blant annet tett med Pro Sec som vi også deler lokaler med på Ryen i Oslo. I tillegg til rene vektertjenester kan vi også levere – med våre samarbeidspartnere – kurs, alarmmontering, samband og en rekke andre tjenester.

Vi i City Security gleder oss til å ta fatt på nye oppdrag – så ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.

shutterstock_784189747

Våre sertifiseringer

Årets gaselle 2020
Gaselle logo
Beste kredittverdighet logo
Miljøfyrtårn logo
TransQ Qualifies logo
Virke logo
Achilles logo
Startbank logo
Godkjent lærebedrift logo

Har du behov for våre tjenester?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle