Tjenester

To vektere

Arrangementssikring

City Security har siden mai 2011 hatt sikkerheten ved alle arrangement i Oslo Spektrum. Dette gir oss en unik kompetanse innen alle typer arrangement – både store og små. Våre ledere og vektere innen arrangementssikring har lang og bred erfaring helt tilbake til 1990.

City Security kan også være behjelpelige med alt innen planlegging og sikkerhets- og risikoanalyser for ditt arrangement. Vi kan levere vakthold til alt fra de minste arrangement til de aller største.

Ta kontakt for mer informasjon om arrangementssikring.

Ordensvakttjenester-2

Ordensvakttjenester

Vi leverer ordensvakttjenester via vårt datterselskap. Klikk her for mer informasjon om Personellsikring AS.

Kontakt Personellsikring AS for nærmere informasjon angående ordensvakttjenester.

To elbiler

Mobilvakt

City Security AS har fra 2018 til 2020 kjøpt seg opp med 50% i M-16 Akershus Vaktselskap AS. I et tøft marked velger vi å satse på et spesialisert vaktselskap som driver hovedsakelig med alarm og utrykning og bruker dette som utførende part på disse tjenestene.
 
M-16 Akershus Vaktselskap AS har ledere og vektere med mer en 30 år i bransjen. Det medfører høy kompetanse som igjen gir styrke og trygghet og sikrer kvalitet i tjenestene. M-16 Akershus Vaktselskap AS leverer også alt av tekniske løsninger innenfor alarm, kamera, adgangskontroll og fysisk sikring med egne montører Klikk her for hjemmeside.
Chami---Furuset

Sentervakthold

City Security tilbyr flere tjenester innen sentervakthold. I hovedsak er dette en mer mobil vekter som tar seg av ulike oppgaver knyttet til sikkerhet ved et større senter for salg eller formidling. City Security har kvalifiserte vektere med lang og grundig erfaring innen slik sikkerhet.

Sentervakthold er nødvendig for å trygge kunders og salgsbedrifters sikkerhet og mot uønskede hendelser. Erfarne vektere vil utføre generelt vakthold og kunne hindre, så langt det er mulig, blant annet: ran av butikk, branntilløp, uønskede personers tilgang på området, eventuelle skader på inventar og bygning av besøkende, overvåkning, sensorovervåkning, skade eller ran av varelevering, patruljering, døgnvakt, resepsjonsvakt, med mer.

For slike tjenester ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss i forhold til spesielle ønsker og pris.

En vekter som ser på overvåkningskameraer

Resepsjon og sentralbord

City Security tilbyr en komplett tjeneste innenfor vakthold, overvåkning og resepsjonisttjeneste. Selskapet har per i dag cirka 240 tilgjengelige personer, på deltid, tilkalling og for heltidsarbeid. Selskapet har utarbeidet gode ordninger for turnus og skiftarbeid, og til kortvarige oppdrag for eksempelvis arrangementsavvikling og særlige VIP-besøk.

For slike tjenester ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss i forhold til spesielle ønsker og pris.

Doorman-bilde

Doorman

Doorman er en service- og ressursperson som er utdannet i vekteryrket. Det spesielt for oppdrag der denne myndighetspersonen skal være en integrert del av miljøet. City Security benytter Doorman begrepet for dørvakttjenester særlig i lukseriøse og ekslusivee butikker. Det er spesielt i ekslusive butikker og ved inngangspartier til enkelte bygninger at det er nødvendig med sikkerhetspersonell iført en nøytral klesdrakt. Doorman-tjenesten er en attraktiv tjeneste blant våre kunder, og som City Security er stolt over å kunne tilby.

For slike tjenester ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss i forhold til spesielle ønsker og pris.

To vektere på t-banen i Oslo

Stasjonærtvakthold

City Security kan levere vakthold til alle typer stasjonære objekt. Vi har i dag vakthold ved blant annet NAV kontorer og byggeplasser. Alle stasjonærkunder har egen objektleder som er kundens kontaktperson. På den måten slipper man flere kontaktledd og City Security sparer administrasjon, noe som igjen bidrar til at vi kan levere en solid tjeneste til en markedsdyktig pris.
City Security kan tilby vaktjournal og rapporteringsverktøy etter ønske for å kunne følge opp rutiner og faste oppdrag hos den enkelte kunde.
Vi leverer også resepsjonspersonell som kan betjene brann- og andre tekniske systemer.
Teknovekter leverer vi i dag flere steder. En teknovekter er i utgangspunktet en vekter, men har i tillegg teknisk kompetanse for å utføre førstelinjes vedlikeholdsoppgaver og kan ta litt mer ansvar for tekniske installasjoner.
Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.
En vekter ved en heis

Vaktmestertjenester

City Security har en egen avdeling som tilbyr vaktmestertjenester. Alt fra små oppdrag til drifting av hele bygg. For slike tjenester ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss i forhold til spesielle ønsker og pris.

En mann

Ledsagertjeneste

City Security utfører de fleste typer livvaktoppdrag for private, næringsliv og offentlig sektor. For slike tjenester ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss i forhold til spesielle ønsker og pris.
Alarm-og-utrykning

Alarm og utrykning

City Security samarbeider med Alarm24 sin døgnbemannede og FG godkjente alarmstasjon for å motta alle typer alarmer. Operatøren har direkte kontakt med utrykningsvekteren for å kunne foreta en så rask utrykning som mulig og sikre at informasjon ikke går tapt. Utrykning foretås av vært datterselskap M-16 Akershus Vaktselskap AS.

Vi kan motta alle typer alarmer, for eksempel innbruddsalarm, brannalarm, overfallsalarm, ransalarm og heisalarm.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Har du behov for våre tjenester?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle