Jobbe hos oss

Ønsker du å jobbe hos oss?

Om City Security

I dag har City Security – med vel over ca. 240 ansatte – vakthold for blant annet Høgskolen i Oslo og Akershus, Sporveien, og Oslo Spektrum, samt en rekke populære utesteder. City Security har ledere og ansatte som har lang og bred erfaring innen eventsikkerhet – vi jobber blant annet tett med Pro Sec som vi også deler lokaler med på Ryen i Oslo. I tillegg til rene vektertjenester kan vi også levere – med våre samarbeidspartnere – kurs, alarmmontering og andre tjenester.

Jobbe hos oss

En karriere hos City Security er mer enn bare en jobb. Hos oss lar vi deg få utfordringer og vokse, og hele tiden vite at du har erfarne vektere ved siden av deg og over deg. Vi er et «lite» selskap, men vi vokser og vi vokser sammen. Hos oss kan du bli en del av over 270 ansatte som er fordelt på 3 avdelinger. Du kan for eksempel jobbe i døren på et utested som ordensvakt, gå vekter-runder, jobbe med passasjerer, studenter og i business verden, på et musé, eller som resepsjonist i et offentlig bygg. Mulighetene er mange.

Vi jobber med god vekterkultur i selskapet og søker flere kvinner for å få en balanse hos oss. Er du kvinne og ønsker en spennende jobb der du får gode kolleger. Send e-post til post@citysecurity.no for å få mer informasjon.

Kan du tenke deg å bli lærling og ta fagbrev? Vi viser deg veien til fagbrev og gir deg lærlingplass. Ring oss for mer informasjon.

Hvem søker vi?

City Security er i Oslo en utfordrer til de større vekterselskapene og det er nettopp deg som ansatt som gjør det mulig. Uten gode mennesker og flinke vaktlag blir vi heller ikke bedre. Vil du være med, bidra i en «liten» og «stor» organisasjon, utvikle oss og deg selv, jobbe i krevende stillinger og med flinke folk? VIl du være en sentral person i å hjelpe oss å bli bedre som vekterselskap? Da vil vi absolutt snakke med deg!

Den ideelle kandidat:
– Serviceinnstilt med ønske om å gjøre en god jobb.
– Punktlig, ansvarsbevisst, engasjert, moden og reflektert i arbeidet
– Ordnede forhold privat og profesjonelt

Vi ønsker:
– Vektkurs trinn 1-2-3, med kursbevis tilgjengelig eller i utdanning nå.
– Interesse for vekteryrket
– Tilfredsstillende vandel
– Mulighet til å kunne arbeide fleksibelt og fast

Kun kandidater med Vekterkurs trinn 1-2-3 vil bli vurdert, samt nasjonalt vekterkurs.

Har du behov for våre tjenester?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle