VI HAR FÅTT SIKKERHETEN I OSLO SPEKTRUM

City Security har fra 1.mai 2011 vaktholdet i Oslo Spektrum. Våre vakter vil være til stede ved alle arrangement i Oslo Spektrum, og til en hver tid være med på å ivareta din sikkerhet. Sikkerhet er en viktig faktor for en god opplevelse – det være seg konserter, messer eller andre typer arrangement – det er derfor viktig at vi som leverandør av sikkerhet tar dette på alvor og har deg som gjest i hovedfokus.

Alle våre vakter innehar i tillegg til vekter opplæring – jfr lov om vaktvirksomhet – også opplæring og trening i eventsikkerhet. City Security har dyktige vektere med så mye som 20 års erfaring fra denne type sikkerhet – flere har i tillegg lang fartstid og erfaring fra vakthold i Oslo Spektrum, slik at vi innehar førstehånds kunnskap om bygget og hvilket behov som ligger til grunn for å kunne levere god og kvalitativ sikkerhet i alle ledd.

Alt dette er med på å bidra til at du som gjest får det fulle ut av dine opplevelser – vi gleder oss til å treffes neste gang du skal på konsert.

FOR MER INFORMASJON OM OSLO SPEKTRUM

– gå til deres hjemmeside www.oslospektrum.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle