CITY SECURITY – EN SIKKER SAMARBEIDSPARTNER

Vaktselskapet går inn som samarbeidspartner og skal styrke sikkerheten på utvalgte hjemmekamper.

– Med økende interesse ser vi behovet for å styrke sikkerhetslogistikken ved noen av våre hjemmekamper, spesielt dersom det skal spilles Champions League kamper eller andre større kamper. Derfor er vi glade for å ha knyttet til oss City Security som kan hjelpe oss her, forteller markedsansvarlig i Vålerenga Fotball Jens August Dalsegg.

City Security startet opp i 2011 med ordinære vektertjenester og arrangementsikkerhet som satsingsområde. Etter hvert tok de så over selskapet Oslo Eiendomsservice AS og tilbyr også vaktmestertjenester og ordensvakter, både for bedrifter og privatpersoner.– Selv om vi har bred kompetanse på arrangementssikkerhet, blir dette en ny  og spennende erfaring for oss og våre vektere. Samtidig gir det mening å støtte oppom barn, ungdom og kvinnefotballen og vi gleder oss også til å ta del i partnernettverket her, forteller daglig leder Anders Ek.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle