Medarbeiderundersøkelse

City Security gjennomfører for tiden en medarbeiderundersøkelse. Vi håper du som ansatt finner anledning til å gi oss din tilbakemelding.

Formålet med denne undersøkelsen er å kartlegge og forbedre arbeidsmiljøet i City Security. Dette er vårt viktigste verktøy for helse, miljø og sikkerhet. Medarbeiderundersøkelsen skal videreutvikle oss som organisasjon, og er knyttet til temaene ledelse, kompetanse, motivasjon og organisasjonskultur.

Det vil bli sendt ut en spørreundersøkelse per e-post til alle ansatte. Hensikten med undersøkelsen i korte trekk er få tilbakemeldinger på hvordan du opplever å jobbe hos oss, hva du mener er viktig fremover, og om det er noe du vil vi skal jobbe mer med. På en anonym måte kan du fortelle oss dine erfaringer og ønsker. Vi gjør det for å forbedre oss og ta tak i det som dere mener er viktig. For best mulig utbytte av undersøkelsen er det viktig at alle tar seg tid til å svare, vi håper derfor du kan sette av noen minutter til dette.

Databehandler. Datasettet slettes etter endt prosjekt og vil ivareta de nye GDPR-fordringene.

Anonymitet
Svarene av-identifiseres ved undersøkelsens slutt for å sikre full anonymitet.

Dersom du ønsker mer informasjon kan du kontakte:

  • Personalsjef, Jonas Slatlem, jonas@citysecurity.no
  • Prosjektleder og analytiker, Peter Stray, peter@citysecurity.no

Takk for at du bidrar til City Security.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle